Новини

5 міфів про консервацію

Дієтологи не перестаючи сперечаються про користь домашньої консервації - одні впевнені, що після термічної обробки овочі і фрукти не принесуть користі, інші ж, навпаки, впевнені, що дозу корисних мікроелементів наш організм все ж зможе отримати. Міф №1 - "Під час консервації овочі і фрукти втр..
Детальніше

ТОП-5 новорічних коктейлів на основі яблучного соку ТМ «ZaXaR»

За кілька днів нас чекає Новий 2021 рік. І як завжди, напередодні свята, господині складають новорічне меню і роздумують над тим, якими цікавими стравами та напоями можна здивувати усіх за святковим столом. Ми вирішили підготувати ТОП-5 оригінальних коктейлів на основі яблучного соку ТМ «ZaXaR..
Детальніше

ТМ «ZaXaR» запускає у виробництво новинку – начинку «Яблучна шарлотка»!

Яблучна шарлотка – один з класичних десертів, який має багатовікову історію. Серед випічки – їй немає рівних: пухке тісто у поєднанні з соковитою яблучною начинкою, не залишать байдужими навіть найбільш вибагливих гурманів. Щодо історії виникнення пирога існує декілька версій...
Детальніше

Вишневий джем: користь і шкода

Варення або джем з вишні є одним з найбільш популярних і улюблених продуктів консервації серед українців. Тому потрібно знати, які корисні і шкідливі властивості має такий продукт. Відразу ж варто зауважити, що Вварення з вишні вважається найбільш низькокалорійним. Корисні властивості варення з виш..
Детальніше

Солодкий сезон: як у Берестечку варять полуничний джем

На Волині у самому розпалі сезон збору полуниці. Берестечківський плодоконсервний завод теж не стоїть без роботи. Цьогоріч тут вирішили запустити у виробництво новий вид продукції під ТМ «ZaXaR» – густий полуничний джем у 400-грамовій баночці. Таким чином, керівництво заводу закупи..
Детальніше

Пухкі французькі круасани з начинкою «Рафаелло» і «Шоколад-фундук»

Круасани – це, напевно, найвідоміша французька випічка, навряд чи знайдеться людина, яка не знає, що це таке. Всі пробували правильно приготовлені круасани назавжди запам'ятали цю рум'яну хрустку скоринку і її п'янке поєднання з найніжнішої начинкою – шоколадом, сиром, кремом і т.д. Нав..
Детальніше

Берестечківськими джемами й повидлом смакують у Прибалтиці

Відроджений з руїн плодоконсервний завод на Горохівщині упродовж 20 років упевнено тримається на плаву навіть під час «штормів» в українській економіці Сьогодні в цехах підприємства виготовляють 25 видів продукції, яка користується попитом у багатьох регіонах України. І не тільки. Місяц..
Детальніше
Контакти

БЕРЕСТЕЧКІВСЬКИЙ ПЛОДОКОНСЕРВНИЙ ЗАВОД

45765
Волинська область, Горохівський район,
м. Берестечко,
вул. Незалежності, 70.

тел/факс: (03379) 95-2-44
тел: 067-332-67-22
e-mail: oazaharchuk@gmail.com

Зворотній зв'язок